Category Archives: Ukategorisert

Nå går det fort…

og vi skulle ønske at døgnet var lengre, for ennå gjenstår mye. Det går framover.

 

Etablerer prøven er gjennomført likeledes vannprøvene og ikke minst så kom Serveringsbevillingen fra Elverum kommune. Da er det klart for sommerkafeen, ikke alle stoler er ferdig malt ennå. Det er da 14 dager igjen. Vi håper at riktig mange kommer på besøk til tunet vårt for å oppleve museet og butikkene og min første reine tegne/ collage utstilling gjennom sommeren. Dessuten kan du kjøpe deg noen helt unike kopper av 13 keramikere i butikken: Den keramiske kopp. Det er noe for enhver smak.
Natthagens venner mangler ennå 175 medlemmer for å nå målsettingen. Lurer du på hva Natthagens venner er finner du informasjon i fanen over.

Vinterfreden har senket seg

og naturen har lagt seg til for å hvile.

Det har vært nok å gjøre denne høsten også det går usannsynlig raskt til vi åpner tunet for publikum og prosjekt Natthagen er igang her i Julussdalen. Rørleggeren er ferdig med det nye offentlige toalett. Vår eminente snekker og elektriker er snart ferdig med det som er å gjøre. De har gjort en uvurderlig jobb og vi er jo ikke de enkleste arbeidsgiverne, vi får så mange nye ideer. Men når en arbeider med fagfolk så er det nesten alltid de får siste ordet. Slik bør det være, mange ganger vet de best.

Vi har fått tillatelse fra Elverum kommune til å sette opp skilt, det var riktig bra så blir det litt lettere å finne. Vi håper jo på at det skal gå greit med Vegvesenet også, for veien gjennom dalen er fylkeskommunal.

Selv om det ikke er så mye vi får gjort ute er det nok å gjøre inne.  Alt blir kanskje ikke ferdig til vi åpner i juni 2018, men da har man desto mer er det å se fram til i 2019

Vi har vært på leiting etter gammeldagse ermforkler nå har vi fått to fra Rena og to fra Veldre og vi kan bare si TUSEN TAKK til giverne. Dere kommer til å få se de i juni.