Category Archives: Tunet

Det har blitt februar 2018

  

Snø har vi nok av i år, det er utrolig vakkert og fredelig. Mye skjer framover her på tunet. Låvene, den gamle som blir galleri, er nesten klar, den andre og. Her kommer det mye å se på både for liten og stor. Vi har fått mange spørsmål om vi kommer til å ha noen dyr her, men det er nok vanskelig å få akkurat nå. Hvem vet hva framtiden bringer. Det er da dyr både i nærmiljøet og i naturen.
Vi har blitt medlemmer i Hanen, det er vi glade for og vi håper å få opp skilt ved veien før vi åpner.
For dere som ikke vet hva Hanen står for kan du lese her . Ennå har vi ikke fått lagt inn noe info på siden, det kommer.

Vi kommer til å fortsette/ videreføre Natthagens venner- vårt lille «støttemedlemsutlodning» som vi har hatt siden vi startet Natthagen galleri i 2003.

Natthagen galleri er over, men nå har hele stedet her blitt til Natthagen, og for dere som tror vi er langt til skogs her så er det bare 20 minutter fra Rena, snaue timen fra Hamar, en halv time fra Elverum, 1 3/4 time fra Gardermoen og 5 timer fra Trondheim og kombinerer du det med en tur til Sverige tar det en time herfra til Långflon.

Så har vi akkurat fått brev fra Statens vegvesen at de skal begynne med veien vår fra Skavhaugen til Blikkberget. Det blir stas.

Vi gleder oss til juni. Har du tips, råd eller spørsmål sen oss en epost natthagen@natthagen.no

 

Vinterfreden har senket seg

og naturen har lagt seg til for å hvile.

Det har vært nok å gjøre denne høsten også det går usannsynlig raskt til vi åpner tunet for publikum og prosjekt Natthagen er igang her i Julussdalen. Rørleggeren er ferdig med det nye offentlige toalett. Vår eminente snekker og elektriker er snart ferdig med det som er å gjøre. De har gjort en uvurderlig jobb og vi er jo ikke de enkleste arbeidsgiverne, vi får så mange nye ideer. Men når en arbeider med fagfolk så er det nesten alltid de får siste ordet. Slik bør det være, mange ganger vet de best.

Vi har fått tillatelse fra Elverum kommune til å sette opp skilt, det var riktig bra så blir det litt lettere å finne. Vi håper jo på at det skal gå greit med Vegvesenet også, for veien gjennom dalen er fylkeskommunal.

Selv om det ikke er så mye vi får gjort ute er det nok å gjøre inne.  Alt blir kanskje ikke ferdig til vi åpner i juni 2018, men da har man desto mer er det å se fram til i 2019

Vi har vært på leiting etter gammeldagse ermforkler nå har vi fått to fra Rena og to fra Veldre og vi kan bare si TUSEN TAKK til giverne. Dere kommer til å få se de i juni.