Natthagens venner

Bli en Natthagens venn og bli med å støtte kunst og kultur på bygda.
I mange år  hadde Natthagen galleri i Løten en venneforening, den fortsetter vi her på vårt nye sted i Julussdalen.
For deg som ikke har vært med tidligere kan vi fortelle at med å innbetale en årlig medlemskontigent vil du være med i trekningen av kunstverk som blir kjøpt inn i løpet av sesongen. Siden vi har utvidet vårt konsept kan det også bli noen andre gevinster i tillegg- men alltid kunstrelatert.
Trekningen av vinnere vil være i midten av august slik at du får tid til å hente gevinsten før vi stenger.
Medlemmer av Natthagens venner blir invitert til omvisning i utstillingene kaffe i «vinterstuggu», fredag 28 juni og søndag 4 august klokken 18.30

Medlemskontigent for 2019 kr. 250,- og kan Vippses til 41665126 eller betales inn til konto: 18222727746 i Sparebank 1. Husk å merk med Natthagens venner og din e post adresse.

Vi har ett mål, å bli 150 medlemmer i år, klarer vi det mon tro?

SLIK ER DET AKKURAT NÅ: 

Så langt er vi iferd med å nå vårt tredje mål- å bli 100 medlemmer- akkurat nå er vi 95. Første mål var å bli 50, andre mål var å bli like mange som i fjor- 84, tredje mål er å bli 100 og totalt håper vi på 150 medlemmer i 2019. På åpningsdagen ble to billetter til høstens konsert her trukket, vinneren ble ei trivelig dame fra Ringsaker. Hun kan glede seg til konsert med Hulbækmo/ Jacobsen. I Natthagens venner er det medlemmer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord på fastlandet og ut til Longyearbyen på Svalbard og til Trondheim og over til Øygarden via Hamar og Løten til Trøgstad og mange andre vakre plasser i Norge.

KUNST ER VIKTIG OG ETT ALLEMANNSEIE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *