SEPTEMBER

September har det blitt og sesongen 2019 er ett tilbakelagt stadium, nesten….ikke helt, for i denne måneden holder vi kurs, både i knipling, tveband strikking, tegning og akvarell. Og da blir det vel besøk på resten av tunet med kursdeltagerne.
Det blir stille, her nå som alle gjester har reist hjem. Nå begynner planleggingen av neste år. For vi fortsetter.

Vi vil rette en stor takk til alle som har besøkt oss i sommer. Dere har gitt glede og inspirasjon og ikke minst troen på at det er «liv laga». Takk for fine samtaler i museet og sommerkafeen.

Vi vil også takke kunstnerne: Odd Melseth, Tone Hellerud og Anne Tove Mygland som ga oss fine opplevelser både i galleriet og på museumsveggen.

En stor takk går også til kunsthåndverkerne: Kjersti Teigen, Michiko Takahashi Nilsen, Ingema Hoff, Daniel Gillberg, Silja Axelsen, Gro Suvatne, Kristin Rasmussen, Lene Tori Obel Bugge, Karin Nystrøm, Aud Huse og Eva Vold for alle vakre kopper til butikken «Den keramiske kopp». Mange kopper har fått nye eiere.

Tusen takk til orkesteret ved hesja og til Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen som ga oss en uforglemmelig kveld. Festspill i Julussdalen har startet og gled dere til 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *