Høstnytt fra oss i Natthagen

Mange har spurt opp gjennom årene hvorfor vi har har navnet Natthagen. Forklaringen er enkel, min bestemor hadde en natthage, en hage med blomster, planter som lyste i skumringen. Planter som også hadde litt duft.  Så langt har vi ikke klart å finne fotodokumentasjon over natthagen, men jeg husker hvor. Jeg tror nok idag at navnet var noe bestemor “fant på” i en fortelling. Akkurat det får vi aldri vite.

 
Vi hadde gått i løpet av sommeren og sett på terrenget her vi bor i Linnerudvegen, Nedre Lindberget- Julussdalen, og jeg husket kjærreveien ned til fjøset. Vi fant den igjen med muren og da ble det et naturlig skille for å bygge opp igjen – Natthagen- hagen som lyser i skumringen. Denne hagen er ikke ferdig og det blir den kanskje heller aldri. Noen planter har kommet på plass.  Den skal utvikles over tid DU er velkommen til å se hvordan det har blitt her 2 juni 2018.

Natthagen galleri eksisterer ikke lengre, det er historie, nå har hele prosjektet her blitt til Natthagen, det blir museum, kafe, galleri og noen mindre butikker. Natthagen i Julussdalen- et sted med karakter, eller som vi sier: Kunst og kultur i vakker natur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *