Januar 2023

Nytt år, med uendelig mange muligheter, godt år ønsker vi dere alle. Det blir et spennende år på mange måter, vi kan se tilbake på at det er 20 år siden Prosjekt Natthagen startet, mange kunstnere og kunsthåndverkere har kunne glede publikum med å vise sine arbeider. Mange arbeider har funnet nye hjem gjennom alle disse år.

Første februar offentliggjør vi et internasjonalt kunst prosjekt som skal vises i 2024. Prosjektet har fått tittelen Matchboxbiennalen. Det blir spennende og vi fortsetter å sette Julussdalen på kart.

Siden vi feirer 20 år i 2023 har vi en drøm om å få 200 medlemmer i Natthagens venner. Nå kommer det nyhetsbrev til de som har vært medlemmer i 2022. Er du en som ikke får nyhetsbrev kan du melde deg på det på siden vår og vil du bli en Natthagens venn tar du kontakt med oss på natthagen@natthagen.no eller følger linken

Kunst stien (Earth art) stien ligger vakker i vinterland og bare venter på våren og kunstnerisk aktivitet. Det kommer det til å skje spennende opplevelser.